About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

10 Responses to About

 1. sickdreamer says:

  Здравей! Научих за теб и блога ти от блога н Григор Гачев. Не знаех, че ТИ си превел Властелинът, но пък затова ще ти кажа, че, напоследък четейки книгата, често си казвам на себе си и понякога на другите колко невероятен е преводът! Наистина! Сигурно си го чувал множество пъти, но все пак да си кажа и аз: преводът ти е гениален и изпипан до съвършенство (или поне такъв е в моите очи); личи си, че е направен с много внимание и лично отношение. И песните, и особено имената са брилянтно преведени.

  Поздравления и поздрави! :) ))

  Павел

 2. Здравейте г-н Николов, :)

  Споделям напълно мнението на sickdreamer по повод всичко, което каза.
  Искам да Ви споделя, че от дете съм ваш голям почитател, четейки книгите-игри, които с времето ме запалиха и аз самият да се пробвам в писането. А и след като узнах, че Вие сте ни предали (възможно най-себеотдаващо) геният на Толкин, още повече ми се издигнахте в очите.
  Ако имаше само малко повече хора като Вас на някои отговорни (примерно държавни) постове, ситуацията щеше да е много по-различна ….за по-добро! ;)

  Най-искрено Ви желая най-вече здраве и несекващо творческо вдъхновение (в което съм убеден, че не само, че не секва ами и се разраства главоломно).

  С уважение

  Александър

 3. Фицо says:

  Колин, извинявам се за малоумния си коментар, обаче наскоро се запознах с блога ти и днес се зачетох по-сериозно, като, разбира се, нагълтах с могъщ апетит епизодите на Елесар. Само че, ударих на камък, защото никъде не открих “Елесар – 3″ или втора глава от въпросната сага. Всички постове прерових и стигнах до извода, че или съм поослепял от прекаленото четене от монитора, или нещо не търся както трябва, не знам. Не съм сигурен дали това е правилното място за такъв коментар, но не знам къде другаде да задам въпроса си. Извинявам се, ако грешката е в мен, но много ми се иска да продължа с четенето (ако ще и напълно да ослепея).

  • Lubo says:

   Фицо,
   Има си ги всички глави.
   Ако ти е трудно да търсиш, цъкни на категория “Елесар” – проверих, там е и Елесар-3.

   • Фицо says:

    Открих го, благодаря за вниманието. Не знам вчера защо се е скрило от погледа ми. :)

 4. Здравейте господин Николов.Казвам се Янчо Кунев и съм част от екипа на един сравнително нов сайт за книги игри,нарича се http://www.knigi-igri.com
  Първо искам да ви поздравя за блога и да ви помоля да проведем едно кратичко интервю,относно творческата ви дейност и по-конкретно,основаването на жанра книга игра.Пиша ви тук,тъй-като този блог ми е единствената връзка с вас.
  Извинявам се за безпокойството и ви желая много творчески успехи!
  С Уважение
  Янчо

 5. Идеята ние да се развиваме все по добре,но за целта са ни необходими интересни публикации,с цел привличане на повече читатели.

 6. стоян генчев says:

  Господин Николов, пишем Ви група ваши почитатели от Асеновград. Разбрахме, че на проведения тук Фестивал сте били и Вие в качеството си на почетен гост. За догодина ако пак феста е в Асеновград, ще има значително повече хора, и ако пак сте тук, ще сме безкрайно радостни.

  Благодарим Ви за чудесните преводи и Ви желаем много творчески успехи !!

  • Lubo says:

   Скъпи приятели,
   Благодаря ви за добрите думи! С радост бих се срещнал с вас, дори и фестът да не е в Асеновград. Само се обадете!
   Ваш приятел Любомир Николов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>