ПРЕДАТЕЛСТВОТО!


Когато преди няколко дни писах за възхода на червения фашизъм у нас, не подозирах, че той ще извърши тъй нагла крачка – да постави начело на новосъздаденото Гестапо една тъй одиозна фигура, комбинация между Гьоринг, Гьобелс и Химлер.
БСП предаде народа си!
Остава ми само пак да повторя думите на безименния френски антифашист:
“Страшен мрак е паднал над нас, но ние не бива да се предаваме. Ние ще вдигнем лампите на смелостта и ще открием пътя към утрото.”

About Lubo

Writer, translator etc.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to ПРЕДАТЕЛСТВОТО!

  1. Кирил says:

    Всяко зло за добро!
    Според мен не могат да направят чак толкова простотии. Но хубавото е, че много хора ще излязат да протестират само защото сме дали държавна сигурност на ДПС. А и наистина ме е срам, че ние в цялата страна нямаше да се намери един човек, който поне да има опита за да е назначен, а не някакъв парашутист, който нищо не е работил през живота си.

  2. Кирил says:

    Всяко зло за добро!
    Според мен не могат да направят чак толкова простотии – исках да кажа, че не мисля, че ще направи толкова гафове. А и се надявам, че или ще го сменят, или правителството ще е принудено да си подаде оставката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>