184

От време на време поглеждам блог-класацията. Какво да се прави, суетността не е чужда на нито един автор. И днес с радост отбелязах, че този блог се е изкачил до 184-то място – най-високото му постижение досега.
Знам, не е много. Но не е и, да речем 450-то място, както в началото. Всъщност за мен най-важна е не самата класация, а онова, което подсказва – че имам посетители, че “Книжна трапеза” се харесва на някого.
Уви, повечето посетители мълчат. Затова се обръщам именно към тези, които не са се обаждали досега: Кажете какво ви привлича в блога. Кое харесвате, кое не харесвате, искате ли нещо да се промени?
Чакам вашите мнения.

About Lubo

Writer, translator etc.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to 184

 1. gost says:

  Не бих те съветвал да разчиташ на блог класацията за подобни неща. Тя подрежда блоговете по получени линкове, а не по посещения. Линковете са косвен индикатор за влиянието на блога, но в повечето случаи са повече косвен, отколкото индикатор.
  Погледни статистиката за посещенията, търсенията в Гугъл и отзвукът на публикациите ти в социалките.
  А колкото до личното ми мнение – харесвам хубавите истории. :)

 2. Христо says:

  Отраснах с книгите-игри на Колин Уолъмбъри и съм щастлив, че преди време го открих и във виртуалното пространство. Не спирай да радваш с преводите и писанията си читателите, колкото и да са те – статистиките и класациите не са всичко.

  Очаквам с нетърпение развоя на събитията в “Посока слънцето” и “Чудната градина” :)

  Поздрави от слънчев Аахен!

 3. Григор says:

  Отварям този блог по няколко пъти на ден, за да проверя няма ли нещо ново. Комиксите ми пълнят душата. Но да си призная, истински ме привлича възможността да прочета тук нещо ново и свежо. Било преводно, било – много повече! – ако е на автора.

  Благодаря ти от сърце за блога ти, Любо! Не зная дали си представяш на колко хора даваш ежедневно искрица топлинка, зрънце щастие и мъничко опора. Благодаря ти!

 4. ferry says:

  Комиксите са супер яки! В последно време влизам тук за малка доза шареност в едно сиво ежедневие. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>