БЕЗ ФЕЙСБУК

Откакто се върнах от Таласъмията, всеки ден ровя из интернет да видя някой отзив за събитието.
Ядец!
Освен Григор никой не отрази събитието в нормален блог. Срещам отпратки към фейсбук, обаче там ме карат да се регистрирам, а пък аз не желая. Не че се боя от шпиониране, но и не си падам по прекомерната демонстративност.
Та молбата ми е – няма ли кой да пусне снимки и отзиви в нормалната мрежа?

About Lubo

Writer, translator etc.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to БЕЗ ФЕЙСБУК

 1. Божо says:

  Ами във фейсбук демонстрираш само това, което искаш :)
  Както и можеш да филтрираш всичко, което те дразни.
  Тогава фейсбук става еднин много приятен (и полезен) инструмент.

 2. Григор says:

  “Всички, които си мислите, че сте потребители на Фейсбук, се лъжете. Потребители на Фейсбук са ФБР, ЦРУ, АНС, американското правителство, големите корпорации, едрата престъпност и други служби, правителства и прочее. Вие сте стоката.” – Брус Шнайер

  Сори, но е твърде не по вкуса ми. Наречи ме параноик, ако искаш. Плюс това, засега успехът на Фейсбук във филтрирането е да отфилтрира Любо Николов от репортажите.

 3. Щур спамер says:

  Откакто се върнах от Таласъмията, всеки ден ровя из интернет да видя някой отзив за събитието. Ядец! Освен Григор никой не отрази събитието в нормален блог. Срещам отпратки към фейсбук, обаче там ме карат да се регистрирам, а пък аз не желая. Не че се боя от шпиониране, но и не си падам по прекомерната демонстративност. Та молбата ми е – няма ли кой да пусне снимки и отзиви в нормалната мрежа?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>